Reviews

We horen graag wat men van onze lessen vindt !
Laat hieronder een review achter.

3 reacties

 1. Toen ik hoorde dat er binnen Houten bridgeles gegeven werd, heb ik jou een mail gestuurd. Kort daarna werd ik door jou gebeld. Boekje 1 van Berry was al afgerond maar je had er vertrouwen in dat ik met boekje 2 kon beginnen.
  Als docent heb jij meer gedaan als van jou verwacht mag worden. Extra opdrachten tussen de lessen door. We konden tussen de lessen door vragen stellen en deze werden uitgebreid beantwoord. Zelfs de resultaten die behaald werden bij de bridgeclub, werden door jou gevolgd. Daarop kwamen via de mail dan cryptische reacties van jou zoals: “Een speciaal applaus” en de week daarop: “Het applaus klatert maar door !”
  Je geeft op een duidelijke, rustige, voor iedereen begrijpelijke en plezierige manier les, met humor en veel geduld. Daarnaast geef jij blijk van enorm veel kennis. Ondanks dat jij ons als praatgrage groep bestempeld, heb jij op een rustige manier controle en overwicht tijdens de lessen.

 2. Met veel plezier heb ik de beginnerscursussen bridge gevolgd. René geeft met veel passie les. Zijn uitleg is duidelijk en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Ik heb wel gemerkt dat je bridgen niet kunt leren door alleen de lessen bij te wonen. Thuis de lesstof doornemen, en oefenen op de computer of in een oefengroep is wel nodig om het spel te leren.

 3. In 2019 heb ik bij René de cursussen gevolgd, gebaseerd op de boekjes 1 en 2 van Berry Westra. René legt heel duidelijk stap voor stap uit en laat je veel oefenen tijdens de les. Daarbij spitst hij toe op het leerdoel en laat dus niet hele spellen bieden en uitspelen. Op een geheel eigen wijze – soms zeer uitdagend – houdt René iedereen bij de les.
  Na twee cursussen heb je het gevoel dat je heel wat kan, wat wordt bevestigd als je met andere cursusdeelnemers thuis speelt.
  Zoals René ook al op de website aangeeft, valt er echter daarna nog heel wat te leren, deels door spelen, deels door oefenen.
  Dat blijkt zeker tijdens de competitie op de club.
  Het is een sport die leuke contacten oplevert, maar ook vrije tijd vraagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *