Over mij

Mijn naam is René Wortel, NBB-gediplomeerd bridgedocent sinds mei 2012. In september 2007 deed ik de beginnerscursus bridge via wat toen nog het cursusproject Houten was. Bridgedocente daar was Lize d'Ullois van bridgeclub BC Houten. Voorjaar 2008 werd ik lid van bridgeclub BOD84 in Houten. Daar bleef ik lid tot 1 juli 2022. Mijn keuze voor BOD84 in 2008 werd op dat moment bepaald door het feit dat BOD84 een speelavond op de donderdag had. Sinds september 2014 geef ik zelf bridgecursussen in Houten, zowel voor pure beginners als voor meer gevorderden. Inmiddels spelen aardig wat ex-cursisten van me bij de beide officiele (dwz: bij de NBB aangesloten) bridgeclubs in Houten. Tot mijn spijt "verdwenen" helaas ook veel cursisten in het thuisbridge. Het was echter mijn bedoeling om mijn eigen toekomstige tegenstanders op te leiden.