Cursist review

Beste René,

Toen ik hoorde dat er binnen Houten bridgeles gegeven werd, heb ik jou een mail gestuurd. Kort daarna werd ik door jou gebeld. Boekje 1 van Berry was al afgerond maar je had er vertrouwen in dat ik met boekje 2 kon beginnen.
Als docent heb jij meer gedaan als van jou verwacht mag worden. Extra opdrachten tussen de lessen door. We konden tussen de lessen door vragen stellen en deze werden uitgebreid beantwoord. Zelfs de resultaten die behaald werden bij de bridgeclub, werden door jou gevolgd. Daarop kwamen via de mail dan cryptische reacties van jou zoals: “Een speciaal applaus” en de week daarop: “Het applaus klatert maar door !”
Je geeft op een duidelijke, rustige, voor iedereen begrijpelijke en plezierige manier les, met humor en veel geduld. Daarnaast geef jij blijk van enorm veel kennis. Ondanks dat jij ons als praatgrage groep bestempeld, heb jij op een rustige manier controle en overwicht tijdens de lessen.

Roel & Sylvia 4 juni 2018

Beste René,

Een van de uitspraken van een medecursist is blijven hangen en dat is de volgende,t.w.: Als ik geweten had hoeveel tijd er in zou gaan zitten, was ik er niet aan begonnen maar nu ik dat toch gedaan heb, vind ik het enorm leuk en heb geen spijt van de geïnvesteerde tijd.

Anoniem 25 februari 2018